Доцина подчерта, че това, което е чула от хората е, че

...
Доцина подчерта, че това, което е чула от хората е, че
Коментари Харесай

Кметът: В Ресилово смятат братя Галеви за добродетели

Доцина подчерта, че това, което е чула от хората е, че братя Галеви са добродетели.

Още през вчерашния ден Доцина отхвърли да е издавала смъртния акт на Ангел Христов. 

Нямаме информация по какъв начин и по какъв метод е публикуван документът, удостовери пред тази заран кметът. 

Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, бяха наказани през 2012 година по обвинявания за управление на проведена незаконна група, само че напуснаха страната преди да наподобяват присъдите си. Оттогава те са оповестени за интернационално търсене с алена заповед на Интерпол.

Пред къщата на Ангел Христов през днешния ден няма полиция за разлика от през вчерашния ден, заяви bTV. Твърди се, че той е умрял в дома си. Една от версиите съгласно локалните е, че братя Галеви не са напускали страната. Това предстои на инспекции от службите. Друга версия е, че Христов е вкаран в страната мъртъв.

Доцина отрече на територията на селото да е обсъждано, че Ангел Христов се е прибрал. " Не познавам умрялото лице, нито негови близки. Виждала съм Ангел Христов единствено на фотография. Не съм имала контакт с тях. По непрекъснат адрес са регистрирани умрялото лице, само че не мога да кажа дали цялото му семейство е записано на него ", добави кметът на Ресилово.

Не съм забелязала нередности към имението, за него не се грижат локални хора. Не съм виждала Ангел Христов, единствено на фотография, съобщи пред Българска национална телевизия Мариана Доцина.

Пред националната телевизия Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията сподели, че няма данни да има връзка сред случая с Ангел Христов и убийството на Красимир Каменов - Къро ".

Безлов счита версията за връщането на мутренските времена за " много пресилена ".

Съдебномедицинската експертиза ще даде отговорите на въпросите по кое време тъкмо е умрял и от какво тъкмо. Резултатите се чакат през днешния ден или на следващия ден, сподели още Безлов. Според него в бизнес връзки си двамата " братя " са имали общи регистрации на компании, само че не и  " тесни връзки " между тях. 

Тихомир Безлов счита, че Ангел Христов може да е влезнал в страната през зелена граница - през Гърция или през Сърбия, Румъния или Македония.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР